Over DAR Kwaliteitsborging

DAR Kwaliteitsborging is opgericht door de directie van DAR Bouwadvies B.V. De werknemers zijn binnen het huidige stelsel van vergunningverlening werkzaam als bouwplancoördinator c.q. bouwplantoetser. Onze referentiegemeenten zijn onder andere: Nieuwegein, Rotterdam (dS+V), Woudrichem, Vlist, Hendrik-Ido-Ambacht, Roosendaal, Halderberge en Etten-Leur, Sliedrecht, Gorinchem, Molenlanden, Zwijndrecht en Hoeksche Waard. U zult begrijpen dat de waarborging van kwaliteit en deskundigheid hierbij altijd hoog in het vaandel heeft gestaan.

DAR Kwaliteitsborging is opgericht om met de huidige markt mee te bewegen en de werkzaamheden zoals altijd onder de Wabo uitgevoerd te kunnen blijven uitoefenen. Door het uitoefenen van deze werkzaamheden bij een divers aantal partijen zijn we op de hoogte van alle vigerende wet- en regelgeving, waaronder de Omgevingswet, het Besluit bouwwerken leefomgeving en de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen. DAR Kwaliteitsborging ondersteunt leveranciers, aannemers, ondernemers en particulieren dan ook bij de onafhankelijke toetsing aan de vigerende wet- en regelgeving. De doelstelling van DAR Kwaliteitsborging is onze opdrachtgevers op een hoogstaand niveau van dienst te zijn.

Mocht u meer informatie willen hebben dan deze website biedt, vul dan vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen contact met u op.