Over DAR Kwaliteitsborging B.V.

DAR Kwaliteitsborging B.V. is opgericht door de directie van DAR Bouwadvies B.V. De werknemers zijn binnen het huidige stelsel van vergunningverlening werkzaam als WABO-coördinator c.q. bouwplantoetser. Onze referenties bouw- en woningtoezicht gemeenten zijn onder andere: Nieuwegein, Cromstrijen, Rotterdam (dS+V), Woudrichem, Vlist, Binnenmaas, Hendrick-Ido-Ambacht, Roosendaal, Halderberge en Etten-Leur, Sliedrecht, Gorinchem, Molenlanden en Hoeksche Waard. U zult begrijpen dat de waarborging van kwaliteit en deskundigheid hierbij altijd hoog in het vaandel heeft gestaan.

DAR Kwaliteitsborging B.V. is opgericht om met de huidige markt mee te bewegen en de werkzaamheden zoals altijd uitgevoerd te kunnen blijven uitoefenen. Door het uitoefenen van deze werkzaamheden bij een divers aantal partijen zijn we op de hoogte van alle vigerende wet- en regelgeving, waaronder de Wabo, Mor, Bor en het Bouwbesluit 2012. DAR Kwaliteitsborging B.V. ondersteunt dan ook leveranciers, aannemers, ondernemers en particulieren bij de onafhankelijke toetsingen aan de vigerende wet- en regelgeving. De doelstelling van DAR Kwaliteitsborging B.V. is onze opdrachtgevers op een hoogstaand niveau van dienst te zijn. Kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid staan daarbij hoog in het vaandel.

Mocht u meer informatie willen hebben dan deze website biedt, vul dan vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen contact met u op.